info
ABAFAZI
ABAFAZI
Black, Brave & Beautiful
vr 05 apr 2019 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 27,50
SWINGENDE NIEUWE SHOW VAN TIEN ZUID-AFRIKAANSE POWERLADIES

Abafazi (Zulu voor ‘vrouwen’) verenigt liefst tien powerladies, die samen een kleurrijke, energieke en swingende ode brengen aan de vrijheidsstrijd van iconische zwarte vrouwen. Op de dwingende tonen van de Afrikaanse drums en marimba’s nemen ze met hun waanzinnige stemmen het publiek mee op een swingende reis langs de geschiedenis, de cultuur en de muziek van Zuid-Afrika. Ze laten zien en horen waarom het land elf officiële talen verenigt en de Rain-bow Nation wordt genoemd. Maar dat er ook nog genoeg Afrikaanse heilige huisjes te slechten zijn. Het eerste? Dat alleen mannen van oudsher de marimba bespelen. Come on, het is 2019. Go Abafazi!

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend