info
3JS
3JS
Heroes of Music
vr 03 mei 2019 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 30,00
MUZIKALE ERFENIS MET GLANS VERTOLKT

Helden van de Muziek verdienen aandacht, lof en revival. De 3JS uit Volendam zijn geïnspireerd door het Spotify-platform ‘Heroes of Music’ en weten zich perfect toegerust voor dit eerbetoon: een ‘trip back to memory lane’ langs oude en nieuwe popiconen; Elvis, The Beatles, Bob Marley en Bowie, maar ook U2, Eagles, Pink Floyd, Led Zeppelin en Coldplay. Bands die de toon zetten met een rijke muzikale erfenis. De 3JS, die 10 jaar geleden zo succesvol debuteerden met ‘Watermensen’, vertolken die nalatenschap met glans en maken er een show van met aansprekende verhalen en dito beeldmateriaal.  

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 
 
De Telegraaf
“In een eerbetoon aan U2 laat Jan Dulles horen dat er een uitstekende Bono in hem schuilt”