info
Arjan Ederveen & Jack Wouterse
Arjan Ederveen & Jack Wouterse
Zin (laatste kaarten!)
vr 13 dec 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 24,00
Absurdistische en komische voorstelling van twee rasartiesten

Deze voorstelling maakt deel uit van de Speelhuis-series ZIN en KRIS-KRAS (Theaterkring).

 

Rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen u in het tragikomische ‘ZIN’ een bonte stoet aan personages voor. Zo zijn er twee tv-koks op leeftijd, die worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en hun angst voor naderend medisch onheil. Want niemand levert vrijwillig zijn drol in bij de dokter. Daarnaast is er het verhaal van de mateloos populaire keukenromanschrijfster, wier nieuwste boek wordt verfilmd. Maar wie heeft het eigenlijk geschreven?

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 29,75 per persoon serveren wij een 3-gangen diner (exclusief consumpties). Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start. Meer informatie over het diner vindt u hier.

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.

 
 
De Volkskrant
"Zin is een toneelstuk-in-een-toneelstuk dat bijna met niks te vergelijken is."
Theaterkrant
‘de typetjes [ontroeren] door hun geloofwaardige mimiek en motoriek, en waarachtig geacteerde emoties. Zin is een mooie kroon op het drieluik van de twee acteurs.’’
NRC Handelsblad
“Waar het echt om draait zijn de handvol heerlijk komische scènes, waarin beide mannen hun acteerkunst (Wouterse) en komisch talent (Ederveen) tonen.”
Algemeen Dagblad
‘’Wouterse en Ederveen vinden elkaar, opnieuw, in een even amusant, spannend als ontroerend stuk.’’
 
 
Seizoen 2019/2020

uitnodiging om kaarten te kopen