info
<H1>Lebbis</H1>

Lebbis

De Ervaring - De Bovengrens II
vr 19 mrt 2021 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 22,00
Herinnert u zich die ene gitaar nog waar u altijd op speelde? Of de eerste keer te veel gedronken? De scherpzinnige Lebbis projecteerde in het eerste deel van ‘De Bovengrens’ alles waarin we te ver gaan: nog meer eten, meer reizen, meer van alles. In ‘De Bovengrens II’ zoekt hij uit hoe we weer iets met aandacht kunnen ervaren. Want ervaringen, de dingen die je een paar jaar later nog weet, maken het leven.

#scherpzinnig   #levenslessen   #Poelifinario-cabaretprijs

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
De Volkskrant
de Volkskrant over ‘De Bovengrens’: “Lebbis is in vorm en weet zijn bekende, knalgroene boodschap haarscherp en humoristisch te verwoorden. (…) Zijn moralisme werkt in de knap opgebouwde voorstelling nooit op de zenuwen. Lebbis’ redeneringen zijn zo slim en subtiel dat je je snel laat overtuigen. (…) De gedreven verteller die soms weer lekker fel uit zijn slof schiet, weet als geen ander hoe hij zijn boodschap moet overbrengen.”
De Telegraaf
'Lebbis toont in dit programma vooral een aanscherping van zijn inzichten, met als nieuwe rode draad de bewering van de Israëlische psycholoog Daniel Kahneman dat de improviserende mens de hoogst haalbare mens is. Volgens Lebbis loont het om af en toe weer eens te verdwalen, nieuwe ervaringen op te doen en je te laven aan mooie verhalen.'
NRC Handelsblad
NRC Handelsblad over ‘De Bovengrens’: “Lebbis levert op overtuigende wijze kritiek op de menselijke domheid. (…) Verfrissend hoe Lebbis altijd zegt waar het op staat.”

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken